Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Oyunu

Yeni Oyun Oyna Beceri Oyunları Ejderhanı Nasıl Eğitirsin
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Oyunu Oyna
Oyunu Oyna
Oynanma : 5.683
Beğenilme : 42
Kategori : Beceri Oyunları
Açıklama :
Ejderhanı nasıl eğitirsin, ilk olarak kitap olarak 2003 yılında çıkarılmıştır. Ardından DreamWorks animation tarafından 2010 yılında filme dönüştürüldü ve film severlerinin huzuruna sunuldu. Yayınlandığı gün izlenme rekorları kıran film, büyük ilgi görmüştür. Yapımcılığını üstelenen şirketin yaptığı en büyük 5. proje olarak da bilinmektedir. Bu harika filmin 3 boyutlu oyunu ile karşınızdayız. Oyunda kız ve erkek olmak üzere 2 karakter bulunmaktadır. Oyuna başlayabilmek için bu iki karakterden bir tanesini seçmelisiniz. Karakterinizi belirledikten sonra enter'a tıklamalı ve oyuna başlamalısınız. Karakterinizi belirledikten sonra ''W'' tuşunu kullanmalı ve ejderhayı çağırmalısınız. Ejderhayı çağırdıktan sonra, maceraya gökyüzünde devam edebilirsiniz. Gökyüzünde ejderhayı kontrol edecek ve düşmanlarınız ile mücadele edeceksiniz. Soluksuz oynayacağınız macerada z ve x tuşlarını kullanarak, saldırılar kullanabilir ve staminanızı yenileyebilirsiniz. Bölüm içerisinde 35 kere stamina yenileme hakkınız bulunuyor. Bu haklarınızı dikkatli bir şekilde kullanmalı ve oyunun sonuna kadar idareli olmalısınız. Keyifle oynayacağınız Ejderhanı Nasıl Eğitirsin oyununda başarılar dileriz.
Reklam
Henüz yorum yapılmamış.